Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΣ


Η Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, αποχαιρέτησε το 2016 με μία πραγματικά ξεχωριστή συνάθροιση, στην οποία παρευρέθηκαν άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου για να υποδεχτούν το νέο έτος. Η “Νύχτα της Λαμπάδας” γέμισε τις καρδιές των πιστών με χαρά, φιλοδοξίες και καινούρια όνειρα για το 2017, καθώς η αίθουσα πλημμύρισε με όμορφες μελωδίες και προσευχές στον Ουράνιο Πατέρα μας, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη μας για την είσοδό μας στο νέο έτος.Κατά τη διάρκεια της συνάθροισης, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης στο μήνυμα με τίτλο “Η προσέγγισή σου στη ζωή” επισήμανε πως είναι επικίνδυνο να κοιτάζεις στο παρελθόν, εκτός και αν είναι για τη δόξα του Θεού, επειδή το να κοιτάζεις πίσω είναι μία παγίδα του σατανά προκειμένου να σου θυμίσει πράγματα από την παλιά σου ζωή. Ο Ιησούς Χριστός γνωρίζει πόσο ανάξιοι είμαστε της χάρης Του, για αυτό αποφάσισε να διαγράψει το παρελθόν μας, έτσι ώστε να καθορίσει το μέλλον μας.


Έχουμε καλεστεί να ακολουθήσουμε τον Ιησού Χριστό με τον τρόπο Του και όχι με τον τρόπο μας. Αν θέλεις να είσαι πετυχημένος, πρέπει να μάθεις να κοιτάζεις μπροστά, στον πνευματικό σου αγώνα με τον Ιησού Χριστό. Ο Θεός μάς έδωσε τον Λόγο Του για να μην χαθούμε από άγνοια. Αν θέλεις να λύσεις τα προβλήματα που έχεις σήμερα χρησιμοποιώντας την προσέγγιση του χθες, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις! Κοιτάζοντας μπροστά, ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα, ορίζοντες και ευκαιρίες που δεν θα είχες ποτέ ονειρευτεί.
Λίγα λεπτά πριν υποδεχτούμε το νέο έτος, ο άνθρωπος του Θεού κινήθηκε ανάμεσα στο πλήθος και άναψε τη λαμπάδα κάθε πιστού. Αυτό το φως των κεριών συμβολίζει τη φωτιά του Αγίου Πνεύματος, για την οποία κάθε πιστός προσευχήθηκε να διατηρηθεί στην καρδιά του, ώστε να παραμείνει ενωμένος με τον Θεό.

Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες από τη “Νύχτα της Λαμπάδας”. Οι άνθρωποι που παρευρέθηκαν στη λαμπερή αυτή βραδιά, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα πίστης. Το θέαμα από το φως των κεριών, αλλά και τα λόγια σοφίας από τον άνθρωπο του Θεού άγγιξαν τις καρδιές όλων, δημιουργώντας νέες προσδοκίες και μία φλόγα αισιοδοξίας για τον καινούριο χρόνο.Ο Ιησούς Χριστός έρχεται στη ζωή μας για να δώσει τέλος στο παρελθόν και να γεννήσει το μέλλον μας! Εμείς κάνουμε καινούριο το χρόνο, με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, μιλάμε και συμπεριφερόμαστε. Ζήτησε συγχώρεση για τα λάθη σου και κοίταξε μπροστά. Ο Ιησούς Χριστός θέλει να σου δείξει καινούρια πράγματα, νέους ορίζοντες, όμως η προσέγγιση σου στη ζωή έχει μεγάλη σημασία! Μπες στο νέο έτος με προσευχή και κάνε μία νέα αρχή στη σχέση σου με τον Ιησού Χριστό!

1 σχόλιο: