“ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ”Στις 22-11-2015, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης, αναφέρθηκε στο ότι, πολλοί από μας έχουμε μιλήσει σε κάποιους ανθρώπους για τον Ιησού Χριστό, όμως πέρα απ’ αυτά που λέμε, οι άνθρωποι παρακολουθούν να δουν πώς σκεφτόμαστε, πώς μιλάμε, πώς συμπεριφερόμαστε ο ένας με τον άλλον και τι ζωή ζούμε. Σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεσαι, ο τρόπος που τη χειρίζεσαι έχει μεγάλη σημασία, επειδή όλος ο κόσμος σε παρακολουθεί. Ανάμεσά τους είναι οι φίλοι σου, οι συγγενείς σου και αυτοί που δεν έχουν την ίδια πίστη με σένα.

“ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ“

Η κ. Ελευθερία Ναΐδου, κάτοικος Νάουσας, ήρθε στην Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στην Θεσσαλονίκη να ομολογήσει την θαυμάσια θεραπεία που έλαβε από τον Ιησού Χριστό στις 15/11/2015.


Η περιπέτεια της κ. Ελευθερίας ξεκίνησε την Τρίτη στις 10/11/2015, όταν επέστρεψε σπίτι μετά από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά της και αισθάνθηκε μια ξένη παρουσία μέσα στο σπίτι της. Αρχικά, νόμιζε ότι είναι της φαντασίας της, όμως στην πορεία άκουσε κάποιον πίσω της να βρυχάται. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να προσευχηθεί στο όνομα του Ιησού Χριστού.

Η υπόλοιπη ημέρα της κυλούσε ήρεμα, μέχρι την στιγμή που πήγε στο μπάνιο. Mε έναν ανεξήγητο τρόπο, γλίστρησε σαν κάποιος να την έσπρωξε με υπερβολική δύναμη και έπεσε επάνω στην μπανιέρα. Το αποτέλεσμα ήταν ένα τρομερό χτύπημα στο δεξί πλευρό της με ανυπόφορο πόνο. Αφού πήγε στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με κάκωση δεξιού ημιθωρακίου, ο γιατρός την συμβούλευσε να φορέσει μια ειδική ορθοπεδική ζώνη μέσης που θα ανακούφιζε ελάχιστα τους πόνους. Γύρισε στο σπίτι της όπου παρέμεινε ακίνητη στο κρεβάτι για τις επόμενες πέντε ημέρες. Ωστόσο, από τους πόνους δεν μπορούσε να κοιμηθεί και αναγκαζόταν να παίρνει οκτώ παυσίπονα χάπια την ημέρα χωρίς αποτέλεσμα. Παρά την κατάσταση που περνούσε, η κ. Ελευθερία δεν έχασε την πίστη της στον Παντοδύναμο Θεό. Τον δόξαζε και τον ευχαριστούσε για την θεραπεία που θα λάμβανε!


Έτσι, ήρθε στην Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στην Θεσσαλονίκη στις 15/11/2015, αποφασισμένη και βέβαιη ότι ο Θεός θα επέμβει στην υπόθεσή της και θα λάβει το θαύμα της από τον Έναν και Μοναδικό Θεό. Κατά τη διάρκεια της μαζικής προσευχής, καθώς ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης την πλησίαζε, αισθανόταν ταραχή. Όταν την ακούμπησε κατάλαβε πως κάτι έφυγε από μέσα της και ένιωσε πάρα πολύ ελαφριά. Αμέσως μετά, αντιλήφθηκε ότι ο πόνος εξαλείφθηκε και ότι μπορούσε να κινείται άνετα, σαν να μην είχε χτυπήσει ποτέ. Ο ενθουσιασμός της ήταν απερίγραπτος και άρχισε να χορεύει στην παρουσία του Θεού πετώντας την ειδική ζώνη μέσης που φορούσε, καθώς ο πόνος πριν την θεραπεία της ήταν αβάσταχτος. Δεν μπορούσε να σταματήσει να δοξάζει και να ευχαριστεί τον Ιησού Χριστό! Όταν η οικογένεια της και ο περίγυρός της την αντίκρισαν, έμειναν έκπληκτοι και δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.


Δόξα στον Ζωντανό Θεό, γιατί είναι αυτός που χαρίζει πραγματικά την θεραπεία και την σωτηρία της ψυχής μας!


“Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ”


Την Κυριακή 22-11-2015, η κ. Τζακελίν Λόμπλες από το Ρόντερνταμ, ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων Των Εθνών, για να λάβει προσευχή από τον χρισμένο υπηρέτη του Θεού, άνθρωπο Σοφίας Χάρη. Η κ. Τζακελίν καταγόταν από μια οικογένεια που λάτρευε είδωλα. Εξαιτίας αυτού, από την παιδική της ακόμα ηλικία, το πνεύμα του θυμού μπήκε μέσα της και της προκαλούσε σύγχυση. Θύμωνε και έχανε τον έλεγχο ακόμα και για πολύ ασήμαντα πράγματα, γι’ αυτό οι άνθρωποι την απέρριπταν και δεν ήθελαν να έχουν σχέση μαζί της. Στα 17 της χρόνια, όταν έφυγε από το σπίτι της και πήγε στην Ολλανδία, αυτό το ακάθαρτο πνεύμα, εξακολουθούσε να καταστρέφει τη ζωή της. Οποιαδήποτε σχέση έκανε, μέσα σε έξι με εφτά μήνες διαλυόταν, δεν κατάφερε να κάνει ποτέ στη ζωή της οικογένεια μέχρι και σήμερα στα 63 της χρόνια. Επίσης, της προκαλούσε δυνατούς πόνους σε όλο της το σώμα, για τους οποίους οι γιατροί δεν έβρισκαν εξήγηση αλλά ούτε και λύση. Οι πόνοι ήταν τόσο ανυπόφοροι που επηρέαζαν την δουλειά της και όταν επέστρεφε στο σπίτι, αναγκαζόταν να μένει ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Το ακάθαρτο πνεύμα της έλεγε: ”Προετοιμάσου για την κηδεία σου!” Η κ. Τζακελίν κατάλαβε ότι πίσω από όλα αυτά υπήρχε κάτι που δεν μπορούσε να υπερνικήσει με τη δική της δύναμη. Πήγε σε διάφορα μέρη να βρει λύση, τίποτα όμως δεν άλλαζε. Έτσι, απογοητευμένη παραιτήθηκε και είπε: “Δεν υπάρχει σωτηρία για μένα”! Ξαφνικά, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία γνωστή της, η οποία της είπε ότι είδε ένα όνειρο. Είδε την κ. Τζακελίν, μέσα σε ένα φέρετρο, να κλαίει ζητώντας βοήθεια. Όταν ξύπνησε, άρχισε να προσεύχεται για αυτήν και ο Κύριος της είπε να πάρει την φίλη της τηλέφωνο και να της πει να παρακολουθήσει το Emmanuel TV.

Από τη μέρα που ξεκίνησε να παρακολουθεί το Emmanuel TV, η πίστη της αυξήθηκε και πίστεψε ότι, όπως ο Θεός ενεργεί στις ζωές εκείνων των ανθρώπων, θα ενεργήσει και στην δική της ζωή! Έτσι αποφάσισε να έρθει στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων Των Εθνών στη Θεσσαλονίκη όπου μπήκε στη γραμμή της προσευχής. Καθώς περίμενε ο άνθρωπος του Θεού να προσευχηθεί για εκείνη, έλεγε μέσα της: “Κύριε, αυτή είναι η τελευταία μου ελπίδα! Δείξε μου την δύναμή σου!”. Όταν ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης έφτασε στη κ. Τζακελίν, το πνεύμα του θυμού και το είδωλο της οικογένειας που ήταν μέσα της, εκδηλώθηκαν και ξεκίνησαν να ομολογούν, τί είχαν προκαλέσει στη ζωή αυτής της γυναίκας:


Είμαστε ο θυμός και το είδωλο, μπήκαμε από την παιδική της ηλικία! Σταλθήκαμε να την σκοτώσουμε, της έχουμε δώσει πόνους στο σώμα, καταστρέψαμε τα οικονομικά της, τους κάναμε όλους να την μισούν, στο γραφείο, στο σπίτι, στην εκκλησία της, όλοι την μισούν!” Τότε ο άνθρωπος του Θεού προσευχήθηκε και τα ακάθαρτα πνεύματα που ταλαιπωρούσαν την ζωή της, γονάτισαν στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού και βγήκαν έξω απ’ αυτήν!

Η ζωή της κ. Τζακελίν άλλαξε ολοκληρωτικά, καθώς ο Ιησούς Χριστός, πραγματικά, έδειξε την δύναμή Του! Ενώ ο σατανάς σχεδίαζε την κηδεία της, ο Ιησούς Χριστός είχε ήδη προγραμματίσει την ημέρα της απολύτρωσής της! Οι πόνοι, το μίσος και ο θυμός αποτελούν παρελθόν! Τώρα πια, νιώθει τη χαρά και την αληθινή ειρήνη, που μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να χαρίσει σε αυτούς που πιστεύουν σ’ Αυτόν!


Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, βλέπουμε τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη να προσεύχεται για όλους αυτούς που ήρθαν με πίστη στην γραμμή της προσευχής να λάβουν θεραπεία, απελευθέρωση και σωτηρία στο όνομα του Ιησού Χριστού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου