“ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”


Στις 30-10-2016, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης με το μήνυμα “Περπάτα στην παρουσία του Θεού”, αναφέρθηκε στο ότι πολλοί άνθρωποι σήμερα αγωνίζονται τον αγώνα της επιβίωσης και βρίσκονται σε δίλημμα, ανάμεσα στο θέλημα του Θεού και το θέλημα των ανθρώπων. Όμως, τόνισε ότι σαν χριστιανοί ο αγώνας της επιβίωσης δεν είναι μια προσωπική πρόκληση, αλλά μία πρόκληση εναντίον του Θεού! Αφού λοιπόν η πρόκλησή σου είναι μια πρόκληση για τον Θεό, ο Θεός θα κοιτάξει να δώσει λύση σε κάθε σου πρόβλημα. Μπορεί τώρα να έχεις ένα πρόβλημα, αλλά κοίτα στο παρελθόν σου και δες πόσες φορές ο Θεός σου έδωσε λύση. Τα προβλήματα που περνάς τώρα, είναι μία ευκαιρία να δοξαστεί το όνομα του Θεού στη ζωή σου!
Επίσης, ο άνθρωπος του Θεού μίλησε για το γεγονός ότι ο Θεός σήμερα αποτελεί μία αστείρευτη πηγή ευλογίας για τους ανθρώπους που περπατάνε στην παρουσία Του. Αν περπατάς στην παρουσία του Θεού και κάνεις τον Θεό πηγή σου, θα δεις ότι είναι Παντοδύναμος και η χαρά σου θα είναι μόνιμη! Χρειαζόμαστε τη χάρη του Θεού για να είμαστε αυτό που είμαστε και αυτή μπορεί να έρθει μόνο αν περπατάμε στην παρουσία του Θεού. Όταν αρχίσεις να εμπιστεύεσαι την εξουσία του Θεού και όχι την πλειοψηφία των ανθρώπων, τότε ο Θεός θα αρχίσει να σε οδηγεί!

ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η κ. Νατάλια Άχου και ο κ. Τζορτζ Άχου από τη Σουηδία, αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με τον γιο τους, τον Ντάνιελ. Η ζωή του μικρού Ντάνιελ από τότε που γεννήθηκε, δηλαδή εδώ και 15 μήνες, βρισκόταν συνεχώς σε κίνδυνο. Ήταν αδύνατο για τον Ντάνιελ να τραφεί από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή και η σωματική του ανάπτυξη ήταν καθυστερημένη. Ακόμη, καθώς περνούσε ο καιρός, όλα έδειχναν πως και το νευρικό του σύστημα δεν λειτουργούσε φυσιολογικά. Οι προσπάθειες των γιατρών να βρουν την αιτία που συνέβαινε αυτό ήταν ανώφελες. Του έκαναν πάρα πολλές ιατρικές εξετάσεις στον εγκέφαλο και σε όλο του το σώμα, όμως δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν κάτι. Όλα έδειχναν απολύτως φυσιολογικά και η κατάσταση του μικρού Ντάνιελ φαινόταν αδιέξοδη. Μάλιστα, οι γιατροί δεν του έδιναν καμία πιθανότητα επιβίωσης και, καθώς ο Ντάνιελ δεν τρεφόταν με τίποτα, αποφάσισαν να τον ταΐζουν μέσω ενός ρινογαστρικού καθετήρα, δηλαδή με ένα σωληνάκι που θα εισερχόταν από τη μύτη του και θα κατέληγε στο στομάχι του. Καθώς αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν χωρίς καμία βελτίωση, ολόκληρη η οικογένεια επηρεαζόταν σε μεγάλο βαθμό. Οι γονείς και οι συγγενείς του παιδιού ήταν πολύ θλιμμένοι, γνωρίζοντας πως δεν ήταν στο χέρι τους να αλλάξουν την κατάσταση.
Έτσι, η οικογένεια Άχου πήρε την απόφαση να έρθει στις 30-10-2016 στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, μαζί με τον άρρωστο γιο τους, τον μικρό Ντάνιελ, πιστεύοντας πως το χέρι του Θεού θα επέμβει και θα δώσει λύση σ’ αυτό το πρόβλημα.


Κατά τη διάρκεια της γραμμής της προσευχής, ο άνθρωπος του Θεού πλησίασε την κ. Νατάλια και της έδωσε τον εξής προφητικό λόγο: “Μερικές φορές νιώθεις ότι κάτι κινείται στο στομάχι σου σαν μωρό. Κάποιες φορές νιώθεις ότι κάτι κλωτσάει και αναρωτιέσαι αν είσαι πάλι έγκυος. Αλλά αυτό δεν είναι εγκυμοσύνη. Το θέμα είναι ότι δεν έχεις κανονικό κύκλο περιόδου. Η περίοδός σου δεν έρχεται στον κατάλληλο χρόνο και μέσα σου συσσωρεύεται πολύ αίμα. Θυμήσου αυτό που σου είχε πει ο γιατρός. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αλήθεια! Όταν σε εξετάζουν οι γιατροί, βλέπουν ότι κάτι υπάρχει στην κοιλιά σου. Όμως, αυτό το πράγμα που κινείται μέσα σου δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να έχεις παιδί. Και ξέρεις γιατί; Γιατί υπάρχει η χάρη του Θεού επάνω σου. Αν δεν ήταν η χάρη του Θεού δεν θα είχες τώρα παιδί.” Η κ. Νατάλια έκπληκτη, άρχισε να επιβεβαιώνει όλα όσα άκουγε με πολύ προσοχή. Συνεχίζοντας, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης της είπε:“Θυμήσου όταν ήσουν μικρό κοριτσάκι και αρρώστησες. Οι γονείς σου σε πήγαν στο νοσοκομείο και δεν σου έβρισκαν τίποτα. Από τότε ξεκίνησε αυτή η επίθεση! Ωστόσο, το πρόβλημα για το οποίο ήρθες είναι διαφορετικό. Ήρθες εξαιτίας του Ντάνιελ. Οτιδήποτε έχει επιτρέψει ο Θεός σε αυτό το παιδί, είναι το θέλημα του Θεού. Θα δεις ότι όταν έρθει η ώρα, σταδιακά θα γίνει τελείως καλά. Ακόμα και ο γιατρός σού είπε ότι δεν θα μπορέσει να επιβιώσει. Αλλά κοίτα πόσο μηνών είναι τώρα! Είναι 15 μηνών και επιβιώνει. Θα βγούνε όλοι οι σωλήνες που έχει επάνω του το παιδί. Ο γιατρός που τους έβαλε θα τους βγάλει! Οπότε μην στεναχωριέσαι. Ήρθες για αυτό το παιδί, αλλά είναι ο Θεός που σου μιλάει εδώ σήμερα και σου λέει άλλα πράγματα. Ο Ιησούς σε αγαπάει!” Τότε, η κ. Νατάλια χαρούμενη επιβεβαίωσε την κάθε λέξη της προφητείας και ο άνθρωπος του Θεού προσευχήθηκε για αυτήν και για τον Ντάνιελ. 
Αμέσως μετά, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης προφήτεψε στο σύζυγό της, τον κ. Τζορτζ: “Βλέπω το πνεύμα του θυμού, το οποίο δεν το έχεις με τη θέληση σου. Όταν αυτός ο θυμός έρχεται και είναι κάποιος μπροστά σου, θέλεις να τον χτυπήσεις. Αλλά αυτό δεν προέρχεται από εσένα. Θυμάσαι τον παππού σου; Θυμάσαι τον πατέρα σου; Είχαν αυτόν τον ίδιο θυμό. Αυτό είναι μία οικογενειακή κατάρα. Έχει έρθει από γενιά σε γενιά. Και όσο κοιτάς προς τις πίσω γενεές, τόσο χειρότερα είναι. Μην ανησυχείς! Ο Ιησούς σε αγαπάει! Θα προσευχηθούμε μαζί και η καρδιά σου θα γίνει ελεύθερη για πάντα.” Ξαφνιασμένος ο κ. Τζορτζ, καθώς δεν είχε μοιραστεί ποτέ με κανέναν όλα αυτά που συνέβαιναν μέσα του, έλαβε την προσευχή από τον άνθρωπο του Θεού, αποκτώντας τη μόνιμη ελευθερία του στο όνομα του Ιησού Χριστού. Παρόλο που η οικογένεια Άχου ήρθε για να θεραπευθεί ο μικρός Ντάνιελ, το χρίσμα του Θεού εντόπισε σε βάθος τα προβλήματα όλων των μελών της οικογένειας.
Όταν η κ. Νατάλια ήταν κοριτσάκι αρρώστησε βαριά, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία του προβλήματος. Μετά από λίγο καιρό, άρχισε να αισθάνεται ένα μετακινούμενο αντικείμενο στην κοιλιά της. Μάλιστα, στα 18 της, όταν επισκέφθηκε και πάλι τους γιατρούς, της είπαν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ της να αποκτήσει παιδιά. Από τότε στεναχωριόταν πολύ και αυτή η σκέψη βασάνιζε συνεχώς το μυαλό της. Μάλιστα, ήταν κάτι που είχε μοιραστεί και με το σύζυγό της και, έτσι, οι δύο τους προσεύχονταν και πίστευαν ότι ο Ζωντανός Θεός θα τους χαρίσει ένα παιδί. Και ο Θεός το έκανε! Μετά από λίγο καιρό ήρθε στη ζωή ο Ντάνιελ. Η αίσθηση, όμως, ότι κάτι κινούταν και τη χτυπούσε μέσα στην κοιλιά της εξακολουθούσε να υπάρχει, σε σημείο που συχνά αναρωτιόταν μήπως ήταν πάλι έγκυος. Την ίδια στιγμή, η κ. Νατάλια αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με τον κύκλο της περιόδου της. Δεν ήταν ποτέ σταθερός και αυτό της δημιουργούσε ακόμη περισσότερα δυσάρεστα σωματικά συμπτώματα.
Επίσης, ο κ. Τζορτζ είχε το πνεύμα του θυμού και, όταν διαφωνούσε με την κ. Νατάλια, νευρίαζε υπερβολικά. Αυτό ήταν κάτι που δεν αντιπροσώπευε τον χαρακτήρα του και δεν το ήθελε στη ζωή του. Έτσι, κάθε φορά που ένιωθε θυμό, τον πολεμούσε και τον έπνιγε μέσα του. Μερικές φορές, όμως, θύμωνε τόσο πολύ που δεν κατάφερνε να ελέγξει τα νεύρα του. Ο θυμός του εκδηλωνόταν και άρχιζε να πετάει μανιωδώς αντικείμενα στο πάτωμα. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε και όλη η οικογένεια του κ. Τζορτζ. Τα αδέρφια του, ο πατέρας του, ο παππούς του και όλες οι προηγούμενες γενεές της οικογένειας είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό το θυμό. Ήταν οξύθυμοι και εκνευρίζονταν με το παραμικρό, προκαλώντας διαρκώς αναστάτωση μέσα στην οικογένεια και, μάλιστα, όσο πιο βαθιά κοιτούσε ο κ. Τζορτζ στο γενεαλογικό του δέντρο, τόσο πιο έντονο ήταν το πρόβλημα αυτό.
Δόξα στον Θεό που γνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες όλων, εντοπίζει τη ρίζα του προβλήματος και δίνει την ιδανική λύση! Το πρόβλημα υγείας του Ντάνιελ ήταν η αφορμή για να αναζητήσουν το πρόσωπο του Θεού η κ. Νατάλια και ο κ. Τζορτζ και, έτσι, να αποκτήσουν την ελευθερία και τη θεραπεία τους. Μετά από τους προφητικούς λόγους και την προσευχή που έλαβαν από τον άνθρωπο του Θεού, κάθε δύναμη του σκότους που δημιουργούσε προβλήματα στη ζωή τους, απομακρύνθηκε από αυτούς. Εκτός από αυτά, όμως, ο Ντάνιελ έλαβε τη θεραπεία, για την οποία προσευχόταν συνεχώς όλη η οικογένεια! 

Όπως τους υποσχέθηκε ο Θεός, σταδιακά ο μικρός θα γίνει απολύτως καλά! Μετά από όλα αυτά, η κ. Νατάλια και ο κ. Τζορτζ είναι πάρα πολύ χαρούμενοι και δεν ξέρουν πως να ευχαριστήσουν τον Παντοδύναμο Θεό για τη χάρη και το έλεος Του στη ζωή τους. Υπόσχονται μέσα από την καρδιά τους πως θα ζήσουν τη ζωή τους για τον Θεό, ενώ παράλληλα θα Τον δοξάζουν και θα Τον ευχαριστούν τόσο στους δύσκολους, όσο και στους καλούς καιρούς.Αυτοί που ευλογούν τον Θεό μέσα στη δοκιμασία τους, στους δύσκολους και στους καλούς καιρούς, αποδεικνύουν πως είναι γνήσια παιδιά του Θεού και ότι έχουν αναγεννηθεί στ’ αλήθεια. Τα γνήσια παιδιά του Θεού πιστεύουν στον Ιησού Χριστό σε όλους τους καιρούς. Επειδή η πίστη τιμάει τον Ιησού Χριστό, έτσι και ο Ιησούς Χριστός τιμάει την πίστη. Αν, λοιπόν, τιμήσεις τον Ιησού με την πίστη σου, θα σε τιμήσει και Εκείνος χαρίζοντας σου το θαύμα που ζητάς!

ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΓΝΕΙΑΣ
Στις 30-10-2016, ο κύριος Αστέριος Μπακύρας επισκέφθηκε τη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων Των Εθνών, για να ομολογήσει τις θαυμαστές αλλαγές που έκανε ο Ιησούς Χριστός στη ζωή του, μετά την απελευθέρωση που έλαβε διαμέσου του χρισμένου δούλου του, άνθρωπο Σοφίας Χάρη!


Τον τελευταίο καιρό, ο κ. Αστέριος βασανιζόταν από το πνεύμα της λαγνείας, το οποίο του προκαλούσε την επιθυμία να μπαίνει στο διαδίκτυο και να παρακολουθεί ακατάλληλο πορνογραφικό υλικό. Εξαιτίας αυτού του πονηρού πνεύματος, ο κ. Αστέριος μαχόταν καθημερινά με τις προκλήσεις που είχε με το γυναικείο φύλο και προσπαθούσε να αντισταθεί στην επιθυμία του να παρακολουθήσει πορνογραφία. Παρόλα αυτά, συχνά ένιωθε πως δεν ήταν δυνατός να αρνηθεί και υπέκυπτε στον πειρασμό. Μάλιστα, αυτό το ακάθαρτο πνεύμα τον επισκεπτόταν ακόμα και στον ύπνο του! Συνήθιζε να έρχεται μία γυναίκα στα όνειρά του και να έχει σχέση μαζί του. Κάθε φορά, όμως, που συναντούσε αυτήν τη γυναίκα στον ύπνο του και ξυπνούσε, ένιωθε πολύ αδύναμος. Ο κ. Αστέριος, αρχικά, δεν μπορούσε να καταλάβει ότι όλα αυτά ήταν δαιμονικές επιθέσεις, οπότε το θεωρούσε απολύτως φυσιολογικό να βλέπει τέτοιου είδους όνειρα. Παράλληλα με αυτά τα περίεργα όνειρα, έβλεπε συνεχώς και διάφορες σκοτεινές μορφές μέσα στο σπίτι του, γεγονός που δεν μπορούσε να εξηγήσει με τα ανθρώπινα δεδομένα.
Επίσης, ο κ. Αστέριος παρατηρούσε πως μετά από αυτά τα περίεργα όνειρα, εμφανιζόταν στη ζωή του αποτυχία, κακοτυχία και στασιμότητα. Η επαγγελματική του ζωή ήταν ένας από τους τομείς που είχε επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από αυτό το ακάθαρτο πνεύμα. Η εργασία του ως οδηγός ταξί δεν πήγαινε καλά και δεν ήταν καθόλου επικερδής, καθώς ο αριθμός των πελατών που είχε καθημερινά ήταν πολύ μικρός. Όμως, εκτός από αυτό, το γεγονός ότι συναναστρεφόταν συνεχώς με το γυναικείο φύλο λόγω της εργασίας του, χειροτέρευε ακόμη περισσότερο το πρόβλημα της λαγνείας. Ο κ. Αστέριος, κουρασμένος από τη μάχη που έδινε καθημερινά και την αποτυχία που τον κυνηγούσε, αναζήτησε την παρέμβαση του Θεού στη ζωή του. Στις 28-2-2016, ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, για να μπει στη γραμμή της προσευχής, ώστε να λάβει ένα άγγιγμα από το χρίσμα του Θεού.
Τώρα, μετά από το θεϊκό άγγιγμα που έλαβε, ο κ. Αστέριος είναι ελεύθερος από το ακάθαρτο πνεύμα που παρεμπόδιζε το λαμπρό του μέλλον. Χαρούμενος για τις αλλαγές που εμπειρίζεται στη ζωή του, μοιράστηκε μαζί μας τα νέα της καινούργιας ζωής που του χάρισε ο Παντοδύναμος Θεός. Πλέον, δεν έχει καμία επιθυμία να παρακολουθεί πορνογραφικό υλικό και δεν επηρεάζεται από τους πειρασμούς που βρίσκονται καθημερινά γύρω του! Έχει τη δύναμη να αντιστέκεται σε όλες τις πονηρές σκέψεις που παλαιότερα βασάνιζαν το μυαλό του. Επίσης, τα όνειρα που έβλεπε πριν και η γυναίκα που ερχόταν στον ύπνο του, έχουν εξαφανιστεί εντελώς! Όλα στη ζωή του έχουν αποκατασταθεί και απολαμβάνει τη χάρη του Θεού. Ευχαριστεί και δοξάζει τον Θεό για το έλεος Του και μας συμβουλεύει να έρθουμε στην παρουσία του Θεού με πίστη, γιατί η πίστη είναι που κινεί το χέρι του Θεού.
Δόξα στον Παντοδύναμο Θεό, που κάνει θαύματα ακόμη και σήμερα! Οι αλλαγμένες ζωές είναι η απόδειξη ότι ο Ιησούς Χριστός είναι Ζωντανός και εξακολουθεί να ενεργεί με θαυμαστό τρόπο στις ζωές των ανθρώπων. Για τον Θεό δεν έχει σημασία ποιος είσαι και από πού είσαι. Αυτό που κοιτάει ο Θεός πριν σε ευλογήσει, πριν σε ελευθερώσει και πριν σε θεραπεύσει, είναι η στάση της καρδιά σου προς Αυτόν! Μόνο η πίστη ευαρεστεί τον Θεό! 
Παρακάτω βλέπουμε μερικές φωτογραφίες από τις 30-10-2016 στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπειρίστηκαν τις ευλογίες του Θεού στη ζωή τους, καθώς είχαν πίστη στην καρδιά τους ότι ο Ιησούς Χριστός παραμένει ο ίδιος εχθές, σήμερα και στους αιώνες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου