“ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ;”


Στις 4-12-2016, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης με το μήνυμα “Είσαι έτοιμος για τη δοκιμασία;” αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί από εμάς σήμερα έχουμε συνδυάσει την ευημερία μας με το ότι ο Θεός μας αγαπάει και, αντίστοιχα, την αποτυχία μας με το ότι ο Θεός δεν μας αγαπάει. Όμως, η αγάπη του Ιησού Χριστού είναι απαράλλαχτη τόσο στις καλές, όσο και στις δύσκολες στιγμές των χριστιανών. Τόνισε ότι όλα τα παιδιά του Θεού στην Αγία Γραφή, που ο Θεός αγαπούσε τόσο πολύ, δοκιμάστηκαν. Οι δοκιμασίες είναι το έδαφος ή το χώμα μέσα στο οποίο η πίστη του χριστιανού ευδοκιμεί και ανθίζει. Μπορεί να είσαι άρρωστος, φτωχός ή αποτυχημένος, αλλά ταυτόχρονα να είσαι παιδί του Θεού και φίλος του Ιησού Χριστού.
Επίσης, ο άνθρωπος του Θεού προετοίμασε τις καρδιές των πιστών λέγοντας: “Κάθε φορά που ο Θεός έρχεται με μία τεράστια ευλογία για εσένα, το πρώτο σημάδι που θα δεις είναι ότι θα δεχθείς επιθέσεις”. Και αυτό, γιατί οτιδήποτε έρχεται κοντά στον Θεό δέχεται επίθεση. Με λίγα λόγια, αν έχεις αποφασίσει να κάνεις τον Ιησού Χριστό πηγή σου και προστάτη σου, τότε θα πρέπει να ετοιμαστείς για δοκιμασίες.

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ


Η κ. Φλώρα Ζίου, κάτοικος Αθήνας, για πέντε χρόνια είχε μία περίεργη αίσθηση στο σώμα της. Ένιωθε ένα ανεξήγητο σφίξιμο στο στομάχι και ένα πνίξιμο στο στήθος και το λαιμό της. Αυτό συνοδευόταν από έντονους πόνους και πρήξιμο στην κοιλιά της, γεγονός που έκανε την κ. Φλώρα να ανησυχεί για τον εαυτό της. Αισθανόταν συνεχώς ένα βάρος στο στομάχι, το οποίο την δυσκόλευε στην αναπνοή της. Έτσι, προσπαθώντας να εντοπίσει την αιτία των συμπτωμάτων της, πήγε σε πολλούς γιατρούς και έκανε διάφορες ιατρικές εξετάσεις. Όμως, όλα τα αποτελέσματα ήταν απολύτως φυσιολογικά και οι γιατροί, καθώς δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τα σωματικά της συμπτώματα, της έδωσαν φάρμακα για το πρήξιμο στο στομάχι. Παρόλο που έπαιρνε αυτά τα φάρμακα ακριβώς όπως της συνέστησε ο γιατρός, δεν έβλεπε καμία βελτίωση στο σώμα της. Ο πόνος, το πρήξιμο και το πνίξιμο που ένιωθε συνεχίζονταν και δυσκόλευαν την καθημερινότητά της.
Όλο αυτό την επηρέαζε πολύ αρνητικά στην ψυχολογία της και την έκανε πάρα πολύ νευρική. Θύμωνε πολύ εύκολα και ξεσπούσε διαρκώς στον άντρα της, ο οποίος, βλέποντας την έτσι, τρόμαζε και καταλάβαινε ότι χρειαζόταν απελευθέρωση, γιατί σκεφτόταν ότι κάποιο ακάθαρτο πνεύμα τής προκαλεί όλα αυτά τα περίεργα συμπτώματα και ξεσπάσματα. Καθώς περνούσε ο καιρός, άρχισε και η ίδια να συνειδητοποιεί πως δεν ήταν φυσιολογικά όλα αυτά που εμπειριζόταν. Κάποια στιγμή, μία φίλη της που γνώριζε για τη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, γνωρίζοντας πως μόνο στον Ιησού Χριστό θα μπορούσε να βρει λύση η κ. Φλώρα, τη συμβούλεψε να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη. Τότε, η κ. Φλώρα, απογοητευμένη πια, αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον άνθρωπο του Θεού ώστε να προσευχηθεί για αυτήν, πιστεύοντας ότι θα ελευθερωθεί από τα άσχημα συμπτώματά της. Όταν, λοιπόν, τηλεφώνησε, συνέβη κάτι που δεν περίμενε! Την ώρα της προσευχής μέσω του τηλεφώνου, ένιωσε έναν κεραυνό να πέφτει στο κεφάλι της και να τη διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Αμέσως, αισθάνθηκε μία απέραντη ελευθερία στην ψυχή της και σε όλο της το σώμα. Μετά από αυτό, σταμάτησε τελείως ο πόνος και το βάρος που είχε έφυγε! Δεν ένιωσε ξανά να πνίγεται, καθώς το πνεύμα που της προκαλούσε σφίξιμο και δυσφορία, αποχώρησε από το σώμα της τη στιγμή που έλαβε τη χρισμένη προσευχή.
Μετά από λίγο καιρό, συνέβη κάτι που έφερε ταραχή σε όλη την οικογένειά της.  Ένα βράδυ, η κ. Φλώρα είδε ένα πολύ άσχημο όνειρο και, όταν ξύπνησε, της χτύπησε την πόρτα ένας φίλος του γιου της για να της ανακοινώσει πως ο γιος της είχε ένα τραγικό ατύχημα με το μηχανάκι του. Αυτό το ατύχημα, προκάλεσε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι του και οδήγησε τον 22χρονο γιο της στο νοσοκομείο, στη μονάδα εντατικής νοσηλείας. Δεν μπορούσε να φάει, ούτε να πιει κάτι από το στόμα και, έτσι, τον τάιζαν με έναν καθετήρα που κατέληγε στο στομάχι του. Μάλιστα, η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που δεν μπορούσε καν να μιλήσει, ούτε να επικοινωνήσει με τους γύρω του. Οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα επιβίωσης και, πράγματι, ενώ βρισκόταν στην εντατική, τρεις φορές σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά του. Όμως, με τη χάρη του Θεού επανήλθε στη ζωή και τις τρεις φορές. Παρόλα αυτά, η κατάστασή του παρέμενε η ίδια για 3 ολόκληρα χρόνια και δεν υπήρχε καμία απολύτως βελτίωση.


Τότε, η κ. Φλώρα πιστεύοντας πως ο Θεός δεν θα τους εγκαταλείψει, αλλά θα θεραπεύσει το γιο της, ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στη Θεσσαλονίκη, για να προσευχηθεί ο άνθρωπος του Θεού για αυτόν. Κατά τη διάρκεια της μαζικής προσευχής, η κ. Φλώρα προσευχόταν πολύ έντονα για το γιο της, γνωρίζοντας πως ο Θεός θα ακούσει τις προσευχές της. Προς μεγάλη της έκπληξη, αμέσως μετά την Κυριακάτικη Συνάθροιση, της τηλεφώνησε ο σύζυγός της για να της πει ότι την ώρα που προσευχόταν η κ. Φλώρα στη μαζική προσευχή με τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη, το χρίσμα του Θεού εντόπισε το γιο της στο νοσοκομείο όπου και έκανε εμετό χωρίς λόγο. Ο εμετός ήταν μία πνευματική ενέργεια, κατά την οποία έσπασαν όλα τα δεσμά και οι αλυσίδες που κρατούσαν το γιο της κ. Φλώρας σε αυτήν την κατάσταση. Την επόμενη ημέρα μετά από αυτό, ξεκίνησαν οι θαυμαστές αλλαγές στην υγεία του γιου της. Άρχισε να τρώει και να πίνει από το στόμα χωρίς καμία απολύτως δυσκολία! Ξεκίνησε να επικοινωνεί πάλι με τους ανθρώπους γύρω του και η ομιλία του άρχισε να επανέρχεται σταδιακά!
Στις 4-12-2016, η κ. Φλώρα ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, να ομολογήσει την τρομερή διαφορά που παρατηρεί στο γιο της, αλλά και στη ζωή της. Ο Ιησούς Χριστός ξεκίνησε την πλήρη αποκατάσταση  της υγείας του γιου της. Παρόλο που οι γιατροί δεν του έδιναν καμία ελπίδα να ζήσει, ο Θεός έκανε χάρη στη ζωή του, δεν επέτρεψε να πεθάνει τα τρία αυτά βασανιστικά χρόνια και σταδιακά γίνεται όλο και καλύτερα! Πλέον, είναι χαρούμενος και ευχαριστεί τον Θεό που τον έσωσε από βέβαιο θάνατο! Η κ. Φλώρα δοξάζει τον Θεό για τη ζωή του γιου της, αλλά και για την ελευθερία που της χάρισε. Το πνεύμα που της προκαλούσε νεύρα, δυσφορία και πόνο, αποτελεί πια παρελθόν! Η ψυχολογία της έχει αλλάξει εντελώς και, μάλιστα, όλοι απορούν με τη νέα, χαρούμενη και ήρεμη διάθεσή της! Η συμβουλή της προς όλους είναι να πιστεύουν στον Θεό και να διαβάζουν το Λόγο του Θεού, γιατί ο Ιησούς Χριστός θεραπεύει ακόμα και σήμερα!
Δόξα στον Παντοδύναμο Θεό! Ό,τι είναι αδύνατο για τον άνθρωπο, είναι δυνατό για τον Θεό! Σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρισκόμαστε, την ώρα που θα αγκαλιάσουμε τον Ιησού Χριστό, γινόμαστε νικητές! Δεν έχει σημασία τί περνάμε και ποιο είναι το πρόβλημά μας. Όταν το φέρουμε στον Ιησού Χριστό, εκείνος είναι Ικανός και Δυνατός να μας βοηθήσει και να δώσει λύση!

Η ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ


Η δις Ελισάβετ Βασιλείου από τη Νέα Υόρκη της Αμερικής, ήρθε στις 4-12-2016 στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στη Θεσσαλονίκη, για να ομολογήσει μπροστά στον Θεό και τους ανθρώπους την αγάπη και το έλεος που έκανε ο Ιησούς Χριστός στη ζωή της.
Η Ελισάβετ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Όταν έμαθε, όμως, ότι η Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, θέλησε να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα. Έτσι, ξεκίνησε να συγκεντρώνει τα χαρτιά που χρειαζόταν το κράτος της Ελλάδας, ώστε να γίνει υπήκοός της και να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια. Καθώς οι γονείς της είναι Έλληνες, θεώρησε ότι θα ήταν μία εύκολη σχετικά διαδικασία για την ίδια. Ωστόσο, στην πορεία συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα από όσο φαίνονταν και ότι το να έχεις μία δεύτερη υπηκοότητα δεν είναι και μία τόσο απλή διαδικασία. Για να καταφέρει, λοιπόν, να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια, η Ελισάβετ θα έπρεπε να συγκεντρώσει κάποια έγγραφα από την Ελλάδα, αλλά και την Αμερική. Αφού συγκέντρωσε όλα τα χαρτιά από την Αμερική, πήγε στην Ελλάδα για να τα παρουσιάσει στο ελληνικό κράτος.
Μετά από καιρό, καθώς ήδη βρισκόταν στην Ελλάδα, επισκέφθηκε το αρμόδιο γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που είχε να κάνει με την πρόοδο των εγγράφων της. Εκεί, ξεκίνησε να ρωτάει λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο είχε προχωρήσει η διαδικασία με τα χαρτιά της για την απόκτηση της ιθαγένειάς της. Όταν, όμως, ρώτησε για πόσο καιρό επιτρέπεται να μείνει εδώ στην Ελλάδα, προς μεγάλη της έκπληξη της είπαν 90 ημέρες! Τότε, η Ελισάβετ εξεπλάγην, για το λόγο ότι ήταν ήδη 9 μήνες στην Ελλάδα και είχε ήδη παραβιάσει τη βίζα της. Αμέσως την ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε να αποχωρήσει την ίδια κιόλας στιγμή από την Ελλάδα και ότι για κάθε ημέρα που έμεινε εκτός της χώρας της, θα υποχρεούταν να πληρώσει 50 ευρώ. Επίσης, της είπαν ότι χρειαζόταν ένα τελευταίο χαρτί από την Αμερική για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μετά από αυτά που άκουσε, η Ελισάβετ αναστατώθηκε και πήρε τηλέφωνο τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη για να τη συμβουλέψει. Τότε, ο άνθρωπος του Θεού την ενημέρωσε ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα και ότι καλό θα ήταν να πάει πίσω στη χώρα της ώστε να παραλάβει το χαρτί που απέμενε.
Ύστερα, ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι του γυρισμού στη Νέα Υόρκη. Στο αεροδρόμιο, σκεφτόταν συνεχώς τα λόγια του ανθρώπου Σοφίας Χάρη και, έτσι, πήρε δύναμη όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον ελεγκτή των διαβατηρίων. Η Ελισάβετ ήταν 9 μήνες στην Ελλάδα, χωρίς να έχει ανανεώσει την άδεια παραμονής της, όπως θα έπρεπε να είχε κάνει. Ωστόσο, σύμφωνα με το νόμο δεν επιτρεπόταν να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι. Ούτε ο ελεγκτής, όμως, ούτε και το μηχάνημα κατάφεραν να τα βάλουν με το αόρατο χέρι του Θεού. Ο Θεός προκάλεσε αορασία σε όλους τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, ώστε να μη δουν την ημερομηνία που είχε λήξει η άδεια και η Ελισάβετ πέρασε όλες τις πύλες κανονικά, ακριβώς όπως ο Απόστολος Πέτρος πέρασε όλες τις πόρτες της φυλακής, επειδή αυτές άνοιγαν αυτόματα διαμέσου ενός αγγέλου που είχε στείλει ο Θεός.
Με αυτόν τον τρόπο, η Ελισάβετ έφτασε στην Αμερική χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αφού διευθέτησε τα πάντα εκεί, ενημερώθηκε πως για να πραγματοποιήσει το ταξίδι πίσω στην Ελλάδα έπρεπε να παραμείνει στη χώρα της για τουλάχιστον 6 μήνες! Όμως, δεν έχασε την πίστη της, γιατί γνώριζε πως το θέλημα του Θεού για αυτήν ήταν να είναι στην Ελλάδα. Επιχείρησε, λοιπόν, να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, παρόλο που όλα γύρω της έδειχναν πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να συμβεί. Τελικά, ταξίδεψε για άλλη μία φορά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Ο δρόμος της επιστροφής ήταν ανοιχτός για αυτήν και δεν υπήρχε τίποτα που να την εμποδίζει. Η Ελισάβετ, μετά από την περιπέτειά της, ήρθε στη Θεσσαλονίκη να δοξάσει και να ευχαριστήσει τον Θεό για το απέραντο και ατελείωτο έλεός Του.
Όταν ο Θεός είναι εμπλεκόμενος στην κατάστασή σου, δεν έχει καμία σημασία ποιος άλλος είναι εμπλεκόμενος, επειδή εσύ και ο Θεός είστε η πλειοψηφία! Όπου ο Θεός οδηγεί, προμηθεύει και προστατεύει. Ας είναι ευλογημένο το άγιο όνομά Του!
Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε στιγμιότυπα από τη γραμμή της προσευχής, που πραγματοποιήθηκε στις 4-12-2016. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, ήρθαν στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στη Θεσσαλονίκη, για να παρευρεθούν στο θείο ραντεβού τους με τον Ιησού Χριστό, να λάβουν την ευλογία τους, τη θεραπεία τους, την ελευθερία τους και τη σωτηρία τους στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου