“ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ”


Στις 6-11-2016, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης στο μήνυμα “Κοίτα με τα μάτια της πίστης”, παρότρυνε όλους όσους παρευρέθηκαν στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, να κοιτάνε τη ζωή και τα προβλήματά τους με τα μάτια της πίστης. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν έχει σημασία τι περνάς στη ζωή σου, αλλά πως το περνάς. Μπορείς να επιλέξεις να κοιτάς την κατάστασή σου από την πλευρά της απελπισίας, της αποτυχίας και της καταστροφής. Αλλά μπορείς, επίσης, να επιλέξεις να κοιτάς την κατάστασή σου από την πλευρά της ελπίδας, της επιτυχίας και της προόδου. Όταν κοιτάς την κατάστασή σου με τα μάτια της πίστης, θα βλέπεις αυτό που οι άλλοι δεν βλέπουν. Δεν θα βλέπεις το πρόβλημα, αλλά θα κοιτάς πέρα από το πρόβλημα, εκεί όπου υπάρχει λύση. Θα βλέπεις πέρα από το θάνατο, γιατί πέρα από το θάνατο υπάρχει ζωή! Θα βλέπεις πέρα από την αρρώστια, γιατί πέρα από την αρρώστια υπάρχει καλή υγεία! Θα βλέπεις πέρα από την φτώχεια, γιατί πέρα από τη φτώχεια υπάρχει ευλογία!
Επίσης, ο άνθρωπος του Θεού ανέφερε πως το ότι είσαι παιδί του Θεού δεν σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσεις διάφορες δοκιμασίες. Μάλιστα, χωρίς δοκιμασία δεν υπάρχει προαγωγή! Η παρούσα κατάστασή σου είναι για το πνευματικό σου όφελος και την πνευματική σου αύξηση. Εάν, λοιπόν, θέλεις να ευλογηθείς και να αυξηθείς πνευματικά, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να δοκιμαστείς. Μάθε να κοιτάς με τα μάτια της πίστης! Όσο τα μάτια της πίστης σου είναι ανοιχτά και εστιασμένα στον Ιησού Χριστό, θα περπατάς πάνω από τις τρικυμίες και τα προβλήματα της ζωής σου!

ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΙΚΙ


Η δεσποινίς Ευγενία Ζεφτερίδου, από μικρή ηλικία ήταν ένα πολύ κλειστό παιδί. Μεγαλώνοντας γινόταν όλο και πιο αντικοινωνική, δεν ήθελε να έχει επαφή με τους ανθρώπους και, έτσι, κλεινόταν στο δωμάτιο της με τις ώρες. Οι γονείς της ανησυχούσαν για εκείνη, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα σαν αντρόγυνο. Έβρισκαν συνεχώς μάγια μέσα στο σπίτι τους, βελόνες, αίματα ή ακόμα και μαλλιά μέσα σε αλουμινόχαρτο. Όλα αυτά προκαλούσαν μία μόνιμη αναστάτωση στην οικογένεια, καθώς οι γονείς της Ευγενίας τσακωνόντουσαν όλη την ώρα, και αυτό επηρέαζε όλη την οικογένεια. Η Ευγενία στεναχωριόταν με την κατάσταση που επικρατούσε και, μη θέλοντας να βλέπει τους γονείς της να μαλώνουν, έφευγε από το σπίτι. Μάλιστα, ενώ βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τρεις φορές, προσπαθώντας να προκαλέσει ατύχημα με το αυτοκίνητό της.
Επίσης, η Ευγενία από μικρή είχε διαρκώς αρνητικές σκέψεις. Ακόμα και στον ύπνο της έβλεπε συνέχεια εφιάλτες. Κάποιος άντρας πήγαινε στο όνειρό της και την κυνηγούσε να τη σκοτώσει, άλλοτε με τσεκούρι και άλλοτε με πιστόλι. Όλη αυτή η κατάσταση την είχε οδηγήσει ακόμα περισσότερο στην απομόνωση. Δεν είχε φίλους, κλεινόταν μέσα στο δωμάτιό της και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν. Οι γονείς της ανησυχούσαν για εκείνη και την παρότρυναν να βγαίνει, να κάνει παρέες και να αρχίσει να συμπεριφέρεται όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας της. Όμως εκείνη δεν ήθελε, μέχρι που τελείωσε τη σχολή της φυσικοθεραπείας και ξεκίνησε να δουλεύει. Τότε άρχισαν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα τα πράγματα. Η Ευγενία άρχισε να γίνεται λίγο πιο κοινωνική με τον καιρό και όλα έδειχναν ότι σύντομα θα υπήρχε κάποια θετική εξέλιξη στη ζωή της. Κάποια στιγμή, μάλιστα, μία συνάδελφός της από τη Βουλγαρία αποφάσισε να της δείξει μία μέθοδο που χρησιμοποιούσε η ίδια, προκειμένου να έχει καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά της. Η μέθοδος αυτή ονομάζεται ρέικι και σχετίζεται με την ενέργεια. Της είπε ότι κάποιος δάσκαλος του ρέικι θα έπρεπε να της ανοίξει τα κανάλια του σώματος της και πως μετά θα μπορούσε να λάβει ενέργεια από το σύμπαν. Ακόμη, η συνάδελφός της την ενημέρωσε ότι με αυτήν την ενέργεια στο σώμα της θα ένιωθε μία θερμότητα, την οποία θα μπορούσε να μεταδώσει σε οποιονδήποτε, είτε κάποιον ασθενή που έχει πρόβλημα στο σώμα του, είτε για να βοηθήσει κάποιον να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.
Όταν τα άκουσε όλα αυτά η Ευγενία, ενθουσιάστηκε. Της φάνηκε συναρπαστικό το να έχει και η ίδια τέτοιες δυνάμεις και να μπορεί να βοηθάει τους ανθρώπους. Μάλιστα, η συνάδελφός της τής είπε πως αν ξεκινούσε να κάνει ρέικι, σε ένα μήνα θα αποκτούσε μαντικές ικανότητες και θα μπορούσε να μαντεύει τι θα γινόταν στις ζωές των ανθρώπων και να τους θεραπεύει. Επιπλέον, της είπε πως όλα θα πήγαιναν καλά στη ζωή της, επειδή θα ερχόντουσαν οι άγγελοι του Θεού να της μιλήσουν και να την καθοδηγήσουν. Έτσι, η Ευγενία, γεμάτη ενθουσιασμό, ζήτησε από τη συνάδελφό της να της δείξει τη διαδικασία. Εκείνη αμέσως ακολούθησε μία συγκεκριμένη τεχνική προκειμένου να τη συνδέσει με το σύμπαν, δείχνοντάς της παράλληλα κάποιες ασκήσεις. Όταν η Ευγενία ξεκίνησε να κάνει τις ασκήσεις αυτές, ένιωσε αρχικά μία ηρεμία και μία έντονη θερμότητα στο σώμα της που την έκανε να νιώθει όμορφα. Στη συνέχεια, το σώμα της άρχισε να κινείται από μόνο του και αισθάνθηκε μέσα της μία ιδιαίτερη δύναμη. Συνέχισε, λοιπόν, να κάνει τις ασκήσεις της για ένα μήνα, ώσπου πράγματι ανοίχτηκαν οι μαντικές της ικανότητες. Άκουγε φωνές να της μιλάνε και να της λένε: “Γεια σου Ευγενία, είμαστε οι άγγελοι του Θεού, ήρθαμε να σε βοηθήσουμε”. Η Ευγενία από τότε άκουγε μονίμως αυτές τις φωνές να την καθοδηγούν. Ενώ δούλευε, έπιανε το πόδι του ασθενή και μπορούσε να του πει ποιο ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Όλα φαίνονταν ιδανικά στην αρχή, ώσπου ξαφνικά μία ημέρα αισθάνθηκε μία παρουσία που της προξένησε έντονο φόβο. Ήταν μία σκοτεινή οντότητα γύρω της, που την ακολουθούσε όπου και αν βρισκόταν. Άρχισε να βλέπει μαύρες σκιές και να ακούει συνεχώς φωνές. Πολλές φορές, μάλιστα, οι φωνές αυτές την ανάγκαζαν να αφήσει τη δουλειά της. Της έλεγαν: “Φύγε από εδώ! Δεν είναι αυτή η δουλειά για σένα, με το ρέικι θα τα πας καλύτερα!”. Έτσι, η Ευγενία παρατούσε τη μία δουλειά μετά την άλλη. Η ζωή της σταδιακά εξελίχθηκε σε μαρτύριο. Τα οικονομικά της είχαν φτάσει στον πάτο, και ό,τι χρήματα έβγαζε κατά διαστήματα εξαφανιζόντουσαν πριν το καταλάβει.
Όλες αυτές οι φοβίες, το άγχος, οι σκοτεινές παρουσίες που την ακολουθούσαν παντού και οι φωνές, άρχισαν να κάνουν την Ευγενία να σκέφτεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το ρέικι. Σκεφτόταν πως αν πραγματικά όλο αυτό ήταν από τον Θεό, δεν θα ένιωθε τόσο άσχημα, ούτε θα είχε φοβίες. Συνειδητοποίησε, τότε, ότι οι φωνές που άκουγε τη συμβούλευαν για το κακό της και αποφάσισε να το σταματήσει. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Η Ευγενία είχε πλέον απομονωθεί περισσότερο από ποτέ, ήταν συνεχώς φοβισμένη και είχε χάσει τον ύπνο της. Μάλιστα, ήταν απότομη, νευρική και βίαιη με τους γύρω της. Μάλωνε συνεχώς με την οικογένειά της και, κάποια στιγμή, έφτασε σε σημείο να πιάσει τη μητέρα της από το λαιμό για να την πνίξει. Τότε, οι γονείς της αποφάσισαν να την πάνε σε ψυχολόγο, ο οποίος μετά από εξέταση που της έκανε, τη διέγνωσε με ψυχωτικό σύνδρομο και συνέστησε στους γονείς της Ευγενίας να τη βάλουν σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Η Ευγενία, όμως, γνώριζε πως δεν ήταν τρελή. Όταν συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο δεν ήταν ο εαυτός της, δεν μπορούσε να ελέγξει το σώμα της και τη συμπεριφορά της. Έτσι, μίλησε στους γονείς της και τους εξήγησε το πως κατέληξε σε εκείνο το σημείο. Τους είπε για το ρέικι και για όλα όσα της συνέβαιναν, και ξεκίνησαν όλοι μαζί να ψάχνουν για κάποιον πνευματιστή. Μετά από αρκετές επισκέψεις στον πνευματιστή, η Ευγενία απογοητεύτηκε, καθώς δεν έβρισκε λύση στο πρόβλημά της.
Παράλληλα, άρχισε να έχει επιθυμία προς τις γυναίκες. Ενώ πριν ξεκινήσει το ρέικι ήταν μία φυσιολογική κοπέλα, ξαφνικά άρχισε να έχει έλξη προς το ίδιο φύλο. Και οι επιπτώσεις αυτής της “θεραπευτικής μεθόδου” που ονομάζεται ρέικι, δεν σταμάτησαν εκεί... Εκτός από τα ψυχολογικά προβλήματα, η Ευγενία απέκτησε και προβλήματα υγείας. Κάποια στιγμή, ενώ έκανε τις ασκήσεις του ρέικι ένιωσε κάτι να εισχωρεί μέσα στο λαιμό της. Από τότε δεν μπορούσε να κινήσει το κεφάλι της, ενώ συχνά της κοβόταν η ανάσα. Τρεις φορές, μάλιστα, κόπηκε η αναπνοή της και παραλίγο να πεθάνει. Προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει, πήγε στον ενδοκρινολόγο, ο οποίος διέγνωσε ότι είχε πρόβλημα στο θυρεοειδή και πολλαπλούς όζους. Παρόλα αυτά, της εξήγησε ότι το πρόβλημα με την αναπνοή της ήταν ψυχολογικό.
Η Ευγενία, λοιπόν, ξεκίνησε το ρέικι, επειδή πίστεψε ότι ήταν κάτι καλό και θα βοηθούσε τους ανθρώπους, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να καταστρέψει τη ζωή της ίδιας, αλλά και της οικογένειάς της. Δεν μπορούσε πια να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος και από το φόβο της δεν μπορούσε ούτε μπάνιο να κάνει μόνη της. Ακόμα και στον ύπνο της είχε δαιμονικές επιθέσεις. Μέχρι που μέσα στην απόγνωσή της σκέφτηκε: “Τώρα ή θα σωθώ ή θα πεθάνω, δεν αντέχω άλλο!”, και έκανε μία προσευχή στον Θεό. Σε εκείνη την προσευχή, γονάτισε, ζήτησε συγχώρεση από τον Θεό για το ρέικι και του ζήτησε να της στείλει έναν άνθρωπο για να τη βοηθήσει. Είπε: “Κύριε, στείλε μου ένα δικό Σου άνθρωπο για να σωθώ”. Μετά από τρεις ημέρες, ο πατέρας της τής μίλησε για μία συνάδελφό του που είχε κάποιο πρόβλημα και βρήκε λύση στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών. Της είπε πως υπάρχει κάποιος άνθρωπος του Θεού εκεί και πως γίνονται θαύματα και απελευθερώσεις από δαιμόνια. Τότε, γεννήθηκε μία ελπίδα στην ψυχή της Ευγενίας ότι δεν είχαν τελειώσει όλα για εκείνη και θυμήθηκε την προσευχή που έκανε στον Θεό. Πήρε, λοιπόν, αμέσως την απόφαση και επισκέφτηκε τη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, όπου το χρίσμα του Ζωντανού Θεού την εντόπισε. Όταν μπήκε στο χώρο της εκκλησίας, μία φωνή τής έλεγε να φύγει, ώσπου τελικά ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης προσευχήθηκε για εκείνη και το δαιμόνιο που βρισκόταν μέσα της άρχισε να φωνάζει: “Την έχω κάνει να μη δουλεύει, να μη βρίσκει άντρα! Να πεθάνει! Είναι δική μου! Μπήκα μέσα της από πολλά, από τη γέννηση, από το ρέικι! Είμαι ο σατανάς. Έκαναν μάγια στους γονείς της. Ήθελα να την κάνω λεσβία, αλλά δεν έγινε. Θέλω να τη σκοτώσω, να αυτοκτονήσει! Με έστειλαν σ’ αυτήν για θάνατο…” Τότε, ο άνθρωπος του Θεού επιτίμησε το ακάθαρτο πνεύμα και βγήκε έξω από αυτήν στο παντοδύναμο όνομα του Ιησού Χριστού!
Για αρκετές Κυριακές η Ευγενία ερχόταν στη Συναγωγή και απελευθερωνόταν. Ένιωθε μία έντονη θερμότητα στην καρδιά της και ότι κάτι έβγαινε από μέσα της. Κάποια στιγμή, προσευχήθηκε και ρώτησε τον Θεό τι συνέβαινε στην περίπτωσή της, γιατί έβλεπε ότι κάθε Κυριακή απελευθερωνόταν με την προσευχή που λάμβανε από τον άνθρωπο του Θεού. Το ίδιο βράδυ, είδε στο όνειρό της ότι ήταν γονατισμένη στην εκκλησία και τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη να της λέει: “Βγήκαν από μέσα σου χίλια δαιμόνια.”
Μετά από την τέλεια ελευθερία που της χάρισε ο Ιησούς Χριστός, η Ευγενία ήρθε στις 6-11-2016 στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των και μοιράστηκε μαζί μας την ιδιαίτερη ομολογία της. Φανερά συγκινημένη και πιο χαρούμενη από ποτέ, δοξάζει τον Θεό για το θαυμάσιο έργο που έχει κάνει στη ζωή της. Μετά την απελευθέρωσή της νιώθει πολύ όμορφα και δεν έχει πια τάσεις αυτοκτονίας. Είναι ήρεμη και αισθάνεται για πρώτη φορά στη ζωή της ειρήνη και γαλήνη στην καρδιά της. Οι φωνές, οι σκιές και οι δαιμονικές επιθέσεις ανήκουν πια στο παρελθόν και η Ευγενία ζει μία φυσιολογική ζωή, όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας της. Κοιμάται πλέον ήρεμα τα βράδια και δεν κλείνεται στο δωμάτιό της όπως συνήθιζε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ιησούς Χριστός έκανε τα αδύνατα για εκείνη, δυνατά! Ο θυρεοειδής και οι πολλαπλοί όζοι έχουν εξαφανιστεί, καθώς τα δαιμόνια που βασάνιζαν αυτήν την κοπέλα έφυγαν και πήραν μαζί τους καθετί που ο διάβολος είχε προκαλέσει στη ζωή της όλα τα προηγούμενα χρόνια! Χαρούμενη, ευχαριστεί τον Ιησού Χριστό για τη σωτηρία, την ελευθερία και τη θεραπεία της. Μέσα από το μάθημα ζωής που πήρε η ίδια μας συμβουλεύει: “Πολύς κόσμος κάνει ρέικι για να αισθανθεί γαλήνη και ειρήνη, για να ηρεμήσει από το άγχος της καθημερινότητας και τη δουλειά… Όμως επειδή εγώ το έζησα, ξέρω ότι είναι εντελώς σατανικό. Με οδήγησε στη σχιζοφρένεια και κατέστρεψε τη ζωή μου! Η συμβουλή μου είναι να μην το κάνει κανείς! Οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημά σου, τρέξε στον Ιησού Χριστό, γιατί μόνο Αυτός έχει τη λύση!”

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ


Όπως τότε, έτσι και σήμερα ο Ιησούς Χριστός δεν έχει σταματήσει να εργάζεται στις ζωές των ανθρώπων. Ο Θεός μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να ευλογήσει τους ανθρώπους! Όπως διαβάζουμε στην Αγία Γραφή, ο Θεός χρησιμοποιούσε τα ενδύματα του Παύλου, τη σκιά του Πέτρου και άλλα μέσα, για να φέρει ελευθερία, θεραπεία και κάθε άλλη ευλογία στις ζωές των ανθρώπων. Ένα από τα μέσα που μας χάρισε ο Παντοδύναμος Θεός, διαμέσου του προφήτη T.B. Joshua, είναι το πρωινό νερό. Έτσι, με οδηγία του Αγίου Πνεύματος, ο άνθρωπος του Θεού έχει μοιράσει στους ανθρώπους αυτό το μέσο ευλογίας. Ο κ. Μάρσαλ Πατένγκα, κάτοικος Αγγλίας, ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους! Το 2012 επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του το Λάγος της Νιγηρίας, όπου είχε τη χάρη να λάβει το πρωινό νερό από τον άνθρωπο του Θεού, προφήτη T.B. Joshua.
Το 2013 ξεκίνησε το πρόγραμμα των διδακτορικών σπουδών επάνω στον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων, το οποίο κρατάει τέσσερα χρόνια και έχει πλήρες ωράριο σπουδών. Ο κ. Μάρσαλ, λοιπόν, για να αποκτήσει αυτό το διδακτορικό δίπλωμα, έπρεπε να περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις κάθε έτους. Μάλιστα, όσο προχωρούσε στις σπουδές του, τόσο περισσότερο αυξανόταν και το επίπεδο δυσκολίας αυτών των εξετάσεων, ώσπου τον τέταρτο χρόνο έπρεπε να δώσει τις τελικές και πιο δύσκολες εξετάσεις από όλες. Καθώς ο κ. Μάρσαλ εργαζόταν παράλληλα σε δύο διαφορετικές δουλειές, ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του διδακτορικού. Παρόλο που ένιωθε πίεση, την ίδια στιγμή αισθανόταν μια απέραντη γαλήνη, καθώς ήξερε πως διακονώντας το πρωινό νερό επάνω του, δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην τον βοηθήσει ο Θεός σε αυτόν τον αγώνα. Κάθε φορά, λοιπόν, που πήγαινε να δώσει εξετάσεις, έβγαζε το πρωινό νερό και το διακονούσε πάνω του. Ωστόσο, οι φίλοι του, βλέποντας ότι ήταν ακατόρθωτο αυτό που προσπαθούσε να πετύχει ο κ. Μάρσαλ, του έλεγαν ότι δεν είναι καλό να δουλεύει και να διαβάζει τόσο πολύ, γιατί παραμελούσε έτσι και άλλα πράγματα από τη ζωή του. Όμως, ο κ. Μάρσαλ έμενε προσανατολισμένος στον οραματισμό του και τους έλεγε ότι θα τα καταφέρει γιατί η χάρη του Θεού είναι μαζί του. Έβλεπε πέρα από την κατάσταση που περνούσε, γιατί γνώριζε ότι ο Θεός ήταν εμπλεκόμενος στην υπόθεσή του.
Και, πράγματι, το χέρι του Θεού ήταν ορατό στη ζωή του, καθώς κάθε φορά ολοκλήρωνε με επιτυχία τις εξετάσεις του. Ο κ. Μάρσαλ όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν συνάντησε την αποτυχία μπροστά του! Επίσης, δεν χρειάστηκε να προχωρήσει στον τέταρτο χρόνο των σπουδών του, γιατί μπόρεσε να ολοκληρώσει τον κύκλο των διδακτορικών σπουδών του μέσα σε μόλις τρία χρόνια. Παρόλο που εργαζόταν σε δύο δουλειές και το διδακτορικό είχε πλήρες ωράριο σπουδών, ο κ. Μάρσαλ κατάφερε αυτό που κανένας άλλος δεν μπόρεσε. Μάλιστα, εντυπωσιασμένοι οι καθηγητές από την επίδοσή του, αποφάσισαν να τον επιλέξουν ως λέκτορα στο πανεπιστήμιο!


Τα όνειρα του κ. Μάρσαλ έχουν πλέον εκπληρωθεί και γνωρίζει πολύ καλά πως αν δεν βρισκόταν η χάρη του Θεού πίσω από όλα αυτά, δεν θα μπορούσε να καταφέρει τίποτα. Ξέρει ότι η πρόοδος και η επιτυχία του έχει να κάνει με το πρωινό νερό, το οποίο έγινε κομμάτι της ζωής του από τότε που το έλαβε από τον άνθρωπο του Θεού. Μας συμβουλεύει: ‘‘Το πρωινό νερό είναι το χέρι του Θεού που εργάζεται στις ζωές μας. Το κλειδί για να ξεκλειδώσετε την επιτυχία σας, την ευλογία σας και τα δώρα σας από τον Παντοδύναμο Θεό, είναι το να πιστεύετε σε Αυτόν και στο Μοναδικό του Υιό, τον Ιησού Χριστό. Χρειάζεται, όμως, να έχετε γνήσια πίστη. Το επίπεδο της πίστης σας, θα καθορίσει το πόσο πολύ θα επιτύχετε”.
Όταν είναι το θέλημα του Θεού να σε θεραπεύσει, να σε ελευθερώσει και να σε ευλογήσει τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο! Ούτε η απόσταση, ούτε ο τρόπος! Και αυτό γιατί τίποτα δεν είναι αδύνατο στον Θεό. Ένας άνθρωπος με οραματισμό είναι εκεί, περιμένει και επιμένει, γιατί γνωρίζει ότι ο προμηθευτής όλων των ευλογιών του είναι ο Ιησούς Χριστός!
Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε στιγμιότυπα από τη γραμμή της προσευχής, που πραγματοποιήθηκε στις 6-11-2016. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, ήρθαν στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών στη Θεσσαλονίκη, για να παρευρεθούν στο θείο ραντεβού τους με τον Ιησού Χριστό, με πίστη στην καρδιά τους ότι θα λάβουν το θαύμα τους και ότι θα εμπειριστούν τη δύναμη του χρίσματος του Θεού στη ζωή τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου