Η ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΧΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ


Στις 11-12-2016, ο άνθρωπος Σοφίας Χάρης με το μήνυμα “Η πέτρα που οι χτίστες απέρριψαν” αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι σήμερα μεγαλώσανε σε δύσκολες συνθήκες, τους έχουν απορρίψει οι άνθρωποι γύρω τους και ζούνε μία ζωή αποτυχίας. Ο Λόγος του Θεού, όμως, μας διδάσκει ότι τα σπασμένα πράγματα μπορούν να γίνουν χρήσιμα στα χέρια του Θεού. Μάλιστα, ο άνθρωπος του Θεού τόνισε ότι ο Θεός συνήθως ταπεινώνει εκείνους που σκοπεύει να υψώσει και τους κάνει την πέτρα που οι χτίστες απέρριψαν, η οποία τελικά γίνεται η ακρογωνιαία πέτρα. Η ακρογωνιαία πέτρα είναι αυτή που στηρίζεται όλη η οικοδομή του σπιτιού. Όπως, ο Χριστός έγινε η ακρογωνιαία πέτρα, έτσι και εμείς, τα παιδιά του Θεού, γινόμαστε σε κάποιο βαθμό η ακρογωνιαία πέτρα της κοινωνίας.
Με λίγα λόγια, σαν παιδί του Θεού θα πρέπει να γνωρίζεις ότι ο Θεός θα ανοίξει δρόμο εκεί που δεν υπάρχει δρόμος! Όταν σε καταδιώκουν για αυτό που πιστεύεις, είναι ευκαιρία να αντιμετωπίσεις την κατάστασή σου και να νικήσεις. Το ότι σε κρίνουν κακώς, είναι ένα στάδιο πριν την υπερφυσική προαγωγή του Θεού. Αν, λοιπόν, αισθάνεσαι ότι είσαι η πέτρα που οι χτίστες απέρριψαν, μπορείς και εσύ να γίνεις η ακρογωνιαία πέτρα!

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΚΙΑΣ ΘΑΝΑΤΟΥ


Η δις Κατερίνα Οτάμερε από τη Θεσσαλονίκη ζούσε για πολλά χρόνια στη σκιά του φόβου. Όλα ξεκίνησαν στην ηλικία των πέντε ετών, όταν ο παππούς της έφυγε από τη ζωή. Η Κατερίνα έβλεπε τη μητέρα της στενοχωρημένη και τη ρωτούσε συνεχώς για ποιο λόγο έκλαιγε κάθε φορά που μιλούσε για τον παππού της. Όταν η μητέρα της τής απάντησε ότι στενοχωριόταν επειδή δεν θα τον έβλεπε ξανά, κατάλαβε ότι ο παππούς της δεν θα επέστρεφε στη ζωή. Από τότε μπήκε στο μυαλό της η σκέψη ότι κάποια στιγμή θα πεθάνει η ίδια και η οικογένεια της, μέχρι που αυτή η σκέψη έγινε εμμονή.
Η Κατερίνα μεγαλώνοντας ζούσε με το φόβο ότι οι δικοί της άνθρωποι θα πεθάνουν ξαφνικά και θα μείνει μόνη της. Μία ημέρα, μάλιστα, ενώ ήταν ξύπνια, είδε σαν σε όνειρο ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς της είχαν πεθάνει και άρχισε να κλαίει, γιατί νόμιζε ότι είχε συμβεί στην πραγματικότητα. Επίσης, εξαιτίας του φόβου που είχε αποκτήσει, κάθε φορά που πήγαιναν κάπου οι γονείς της ή ταξίδευαν, αγχωνόταν γιατί σκεφτόταν ότι θα πάθαιναν κάτι και δεν θα γύριζαν ποτέ πίσω στο σπίτι. Έτσι, όλη αυτή η κατάσταση την είχε κουράσει και είχε αρχίσει να σκέφτεται ότι, προκειμένου να ζει με αυτό το φόβο, θα ήταν καλύτερα να πέθαινε η ίδια.
Καθώς περνούσαν τα χρόνια, το πνεύμα του θανάτου και του φόβου εξακολουθούσαν να επηρεάζουν τη ζωή της Κατερίνας σε διάφορους τομείς. Όποτε είχε κάποιο πρόβλημα ή πιεζόταν με κάποια κατάσταση, ερχόταν αμέσως στο μυαλό της η σκέψη του θανάτου. Τις στιγμές που βρισκόταν με τους φίλους της ξεχνιόταν για λίγο, όταν όμως επέστρεφε στο σπίτι της, αυτή η σκέψη τριγυρνούσε στο μυαλό της. Ενώ ήταν πολύ καλή μαθήτρια και είχε πολλές δυνατότητες, κάθε φορά που συναντούσε κάποια δυσκολία, ερχόταν διαρκώς η ίδια σκέψη: “Θα τα παρατήσω, καλύτερα να πεθάνω!”. Ήταν μονίμως φοβισμένη, ακόμα και όταν προχωρούσε στο δρόμο ή περίμενε στη στάση του λεωφορείου. Μόλις έβλεπε κάποιον να την πλησιάζει, σκεφτόταν: “Τώρα θα πεθάνω, θα μου κάνει κακό”, και απομακρυνόταν.Επιπλέον, είχε αποκτήσει μία έντονη φοβία για τα ζώα. Όταν περπατούσε στο δρόμο και περνούσε κάποια γάτα ή οποιοδήποτε άλλο ζώο από δίπλα της, έτρεχε μακριά. Μάλιστα, όταν έφτανε στο σπίτι της και υπήρχε κάποια γάτα εκεί κοντά, έπρεπε να κατέβει κάποιος από την οικογένειά της για να τη συνοδεύσει επάνω.
Παράλληλα, η Κατερίνα έβλεπε πολλές ταινίες τρόμου, γεγονός που ενίσχυε όλες αυτές τις φοβίες που είχε. Όμως,παρά το γεγονός ότι την επηρέαζαν και έκαναν την κατάστασή της ακόμα χειρότερη, εξακολουθούσε να τις παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον. Έτσι, σταδιακά άρχισε να φοβάται ακόμα και να μείνει μόνη της στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού. Ένιωθε συχνά μία παρουσία δίπλα της που την ακολουθούσε παντού! Κάποιες φορές όταν ξάπλωνε στο κρεβάτι της, ένιωθε ότι κάποιος βρισκόταν επάνω της, και αμέσως τιναζόταν και έτρεχε έξω από το δωμάτιο. Επίσης, όταν βρισκόταν στο σχολείο, φοβόταν να πάει μόνη της στις σχολικές τουαλέτες, επειδή ένιωθε αυτήν την παρουσία.
Μέχρι που κάποια στιγμή, μετά το θάνατο ενός προσώπου που δεν γνώριζε προσωπικά, άκουσε τις συζητήσεις που γίνονταν γύρω της για το θάνατό του και επηρεάστηκε τόσο πολύ, που δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ. Την έπιασε δύσπνοια και οι γονείς της, καθώς δεν γνώριζαν τι της συνέβαινε και ανησύχησαν, την πήγαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τής έκαναν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι όλα ήταν φυσιολογικά στην υγεία της. Όμως, η Κατερίνα ήξερε τι ήταν αυτό που της έκοβε την ανάσα, αλλά και την όρεξη της για τη ζωή. Ζούσε καθημερινά με την ίδια σκέψη! Κάθε φορά που πήγαινε να κάνει κάτι καλό, μία φωνή μέσα της έλεγε: “Γιατί να το κάνεις αυτό; Τί νόημα έχει; Θα πεθάνεις, η οικογένειά σου θα πεθάνει…” και, έτσι, έχανε το νόημα για τη ζωή, το θάρρος και τις ελπίδες της για το μέλλον. Ενώ οι άνθρωποι γύρω της αντιμετώπιζαν το θάνατο σαν κάτι φυσιολογικό, η ίδια το θεωρούσε εξωπραγματικό και μόνο στη σκέψη του γκρεμίζονταν όλα τα όνειρά της.
Καθώς η θλίψη και η απογοήτευση κυρίευαν τη ζωή της Κατερίνας όλο και περισσότερο,αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο και επισκέφτηκε τη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, όπου μπήκε στη γραμμή της προσευχής και έλαβε προσευχή από τον υπηρέτη του Θεού, άνθρωπο Σοφίας Χάρη. Τότε, το χρίσμα του Θεού εντόπισε τη ρίζα του προβλήματος και η ζωή της Κατερίνας άλλαξε ολοκληρωτικά.
Στις 11-12-2016, η Κατερίνα, ήρθε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, για να μοιραστεί μαζί μας τις αλλαγές που εμπειρίζεται στη ζωή της μετά την προσευχή που έλαβε από τον άνθρωπο του Θεού. Χαρούμενη, ευχαριστεί τον Θεό, αφού νιώθει πια άλλος άνθρωπος. Ο Ιησούς Χριστός έσπασε κάθε είδους αλυσίδα που ο διάβολος χρησιμοποίησε όλα αυτά τα χρόνια για να δέσει τη ζωή της και γέννησε για εκείνη ένα νέο, λαμπρό μέλλον. Όλες οι φοβίες της έχουν πια εξαφανιστεί, νιώθει ηρεμία και γαλήνη μέσα της, κοιμάται ήσυχη τα βράδια και δεν νιώθει πια εκείνη την παράξενη παρουσία να την ακολουθεί. Δεν έχει πια αρνητικές σκέψεις, ούτε αισθάνεται φόβο για το θάνατο και τα ζώα! Ακόμα και αν κάποια γάτα την πλησιάσει, εκείνη συνεχίζει ψύχραιμη το δρόμο της. Η αλλαγή της είναι πραγματικά ολοφάνερη και μπορεί να ζήσει ελεύθερη πια, χωρίς εμμονές, φόβο, μελαγχολία και άγχος. Ευγνώμων, ευχαριστεί τον Ιησού Χριστό και μας συμβουλεύει: “Σαν παιδιά του Θεού, θα πρέπει να προσέχουμε τι βλέπουμε, τι ακούμε και τι διαβάζουμε. Οι ταινίες είναι καθαρά ένα εργαλείο του σατανά και πίσω από αυτές υπάρχει το πνεύμα του κόσμου. Οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν τι παρακολουθούν τα παιδιά τους, γιατί όσα βλέπουν μπορούν να τους προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά!”

ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΕΦΕΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ


Ο κ. Διαμαντάς Λάμπρος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα που τον πίεζαν και τον απέλπιζαν καθημερινά. Όλα άρχισαν όταν έχασε τη δουλειά του. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον απέλυσαν από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν και, έτσι, όσο περνούσε ο καιρός, καθώς δεν διέθετε εισόδημα από κάπου, άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Αυτό δεν επηρέαζε αρνητικά μόνο την ψυχολογία του, αλλά είχε αντίκτυπο και στη σχέση του με την οικογένειά του. Η έλλειψη των χρημάτων δημιουργούσε πολλές εντάσεις και προβλήματα, τα οποία δεν μπορούσαν να διαχειριστούν.
Αμέσως μετά την αποχώρησή του από την εταιρεία, άρχισε να ψάχνει για μια καινούργια δουλειά, αλλά χωρίς απολύτως κανένα αποτέλεσμα. Για έξι ολόκληρους μήνες προσπαθούσε να βρει εργασία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την υπομονή του και να απογοητευτεί γενικότερα. Αυτή η δυσάρεστη κατάσταση τον οδήγησε στη Συναγωγή, Εκκλησία Όλων των Εθνών, όπου ήρθε με πίστη στην καρδιά του ότι θα λάβει απάντηση στο αίτημά του και θα ανοιχτεί ο δρόμος μπροστά του. Αφού μπήκε στη γραμμή της προσευχής, λοιπόν, έλαβε προσευχή και το χρισμένο άγγιγμα από τον άνθρωπο του Θεού. Αμέσως μετά, προς μεγάλη έκπληξη όλων ήρθε η απόλυτη αποκατάσταση στη ζωή του, καθώς το χέρι του Θεού τού έδωσε όλα αυτά που επιθυμούσε!
Το αποτέλεσμα ήταν θαυμαστό! Περίπου ένα μήνα μετά από τη γραμμή της προσευχής, η εταιρεία που είχε απολύσει τον κ. Λάμπρο, τον κάλεσε για να τον προσλάβει ξανά στη δουλειά. Έτσι, το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε έλαβε ένα τέλος και ήρθε πλήρης αποκατάσταση στις σχέσεις του με την οικογένειά του. Το πρόσωπο του έλαμψε και πάλι από χαρά και ομολόγησε ότι η ευλογία αυτή έφτασε, όταν το χρίσμα του Θεού ενέργησε στη ζωή του μετά το άγγιγμα που έλαβε από τον άνθρωπο Σοφίας Χάρη. Με ευγνωμοσύνη στην καρδιά του, μας συμβουλεύει λέγοντας ότι ο Θεός είναι Δυνατός να ευλογήσει κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη από άνοιγμα και να ανοίξει δρόμο σε οποιοδήποτε αδιέξοδο και αν βρίσκεται.
Τί ακριβώς αντιμετωπίζεις στη ζωή σου; Φτώχεια; Έχεις εμπόδια; Είσαι αποτυχημένος; Μην εστιάζεσαι στην κατάστασή σου! Η απόλαυση στη ζωή σου, δεν έχει να κάνει με το αν έχεις παιδιά, χρήματα ή άλλα υλικά αγαθά. Πρέπει να εμπειριστείς τον Θεό! Ζήτα πρώτα τη Βασιλεία Του και όλα τα άλλα θα σου προστεθούν, είτε είναι παιδιά, είτε δουλειά, είτε χρήματα και αγαθά.
Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες από τις 11-12-2016, με ανθρώπους που πίστεψαν ότι ο Ιησούς είναι ο Μέγας Θεραπευτής, Ελευθερωτής και Προμηθευτής τους και στάθηκαν στη γραμμή της προσευχής για να λάβουν την απάντηση του Θεού διαμέσου του χρισμένου δούλου Του, ανθρώπου Σοφίας Χάρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου